LABORATORI de MÚSICA ẞ

què és el LMẞ?

laboratorium // lloc de treball

musica est exercitium metaphysices occultum nescientis se philosophari animi

beta, després de alfa, indica que un producte està a punt per ser provat en públic

per què és el LMẞ?

El Laboratori de Música Beta és un projecte pedagògic que és consolida després de diverses iniciatives amb un esperit comú portades a terme al Conservatori Professional de Música «Mestre Tàrrega» de Castelló. El treball per projectes amb un fort caràcter creatiu, innovador i emprenedor són els trets diferencials del LMβ.

qui és el LMẞ?

Sota la direcció artística de José Luis Miralles Bono, el LMβ compta amb la estreta col·laboració de la professora Natalia Bort, i està obert a tot aquell alumnat (i ex-alumnat) del centre que decida afegir- se puntualment o permanent a qualsevol dels projectes que realitza el LMβ.

què fa el LMẞ?

El nucli inicial que va catapultar la creació del LMβ es va formar al curs 2012-2013 amb el projecte #inCcs que va interpretar a 10 pianos (i uns quants instruments més…) «in C» de Terry Riley durant les activitats de la Setmana Cultural del Conservatori. Altres activitats que ja porten un recorregut més llarg del LMβ són els Tallers de Creació Sonora en els que els alumnes «sonoritzen» curtmetratges clàssics creant tota la música amb els seus instruments musicals i la seva imaginació.

Leave a Comment

Etiquetas:

28 mayo, 2013 Sin categoría